Contact

Heeft u vragen over een van onze diensten of heeft u een reactie of opmerking voor ons?


Dan kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen of langskomen op ons kantoor.

Neem contact met ons op!


Mijn gegevens
Hier kunt u eventueel aangeven waarover het gaat.
Privacy
Door dit formulier te versturen geeft u ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft natuurlijk het recht uw toestemming weer in te trekken.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Route


J.C. de Rijpstraat 20

2315 WE Leiden

071 - 54 11 611

info@rijnstreekverzekeringen.nl

Graag stel ik mij aan u voor!


Wilt u weten wat Rijnstreek Verzekeringen voor uw financiële zaken kan betekenen? Loop eens binnen op ons kantoor of neem contact met ons op.

E.P. Vrouwes

E.P. Vrouwes

Directeur

Met veel plezier werk ik voornamelijk voor zelfstandig ondernemers/mkb'ers.

Ik begrijp als ondernemer hoe je een bedrijf runt en dat je risico's loopt. Sommige neem je bewust, andere wil je afdekken. Daar verleggen we over. Met Rijnstreek Verzekeringen ben je af van alle gedoe rond schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen; je hebt één deskundig aanspreekpunt, die snapt dat je je tijd liever aan je werk besteedt. Als je situatie verandert, houden wij dat in de gaten. En als er schade is, handelen we die af. Snel en duidelijk. Dat doen we voor al onze klanten die al vele jaren bij ons zijn.

Wij werken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en daardoor kunnen we voor elke situatie de beste oplossing aanbieden. Onze aanpak is volledig transparant en tegen scherpe tarieven.

Ervaren en deskundig, dat kan iedereen roepen. Zie hier de meest recente resultaten van mijn permanente educatie:

  • Schadeverzekeringen: 9
  • Inkomensverzekeringen: 8
  • Pensioenen: 10